Pärnumaa - Eesti toidupiirkond 2018
Igal aastal pälvib üks piirkond Eesti toidupiirkonna tiitli. 2018. aastal on Eesti toidupiirkonnaks Pärnumaa! Sel aastal on Pärnumaal fookuses kohalik tooraine, kohalikud tootjad, toiduga seotud sündmused ja muidugi head toidukohad, seega toidugurmaanidel tasub rõõmustada.
Kes mandrilt saarele ihkab, siis ka Kihnu saarel on lisaks tavapärasele eksootikale palju põnevaid maitseid. 2018. aastal toimuvad esmakordselt Kihnu kodukohvikute päevad, mis väärtustavad kohalikku toitu, pakuvad häid maitseid ja saare toodangut. Kui sündmuste ajal aga saarele ei jõua, siis soovitame uurida näiteks Kihnu Küek´i maitsekaid elamusi.
Igal juhul sel aastal Pärnumaad külastades kõht kohe kindlasti tühjaks ei jää.